Πώληση Γκαρσονιέρα, Budva, Budva Riviera, Μαυροβούνιο, Budva

Πώληση - Cod. 24641

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 5

Για την πώληση απευθείας από τον ιδιοκτήτη, διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα, 5 λεπτά από την παραλία, στο κέντρο της πόλης!
Τοποθεσία: Μπούντβα
Περιοχή: 40 m2
Αριθμός δωματίων: 2
Όροφος: 5/6
Απόσταση από τη θάλασσα: 100 m
Θέα: θάλασσα
Τιμή: € 74.000

Πωλείται διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα και μόλις πέντε λεπτά από την παραλία! Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε ένα κτίριο που χτίστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια για την κατασκευή! Μπροστά από το κτίριο είναι ένα διαμορφωμένο πάρκο και παιδική χαρά, μονοπάτια με φοίνικες που οδηγούν στη θάλασσα, πάρκινγκ με τα πόδια. Το διαμέρισμα έχει θέα στη θάλασσα και το νησί του Sveti Stefan, και όμορφο l πάρκο.
Αποτελείται από: χωλ, σαλόνι, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα κρεβάτι, ξεχωριστή κουζίνα, χωλ και μπάνιο με ντους. Διαθέτει μεγάλη βεράντα, η οποία είναι τζάμι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα άλλο δωμάτιο στο διαμέρισμα, το διαμέρισμα έχει συνολικά 5 κρεβάτια. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του από άλλο όροφο .Apatment πωλείται με έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και όλα τα απαραίτητα οικιακά πλυντήρια ρούχων, κλιματιστικό Mitsubishi, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση LCD, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών και όλα τα κουζινικά σκεύη. Το διαμέρισμα διαθέτει Wi-Fi internet και τηλεόραση με ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια. Μπροστά από το κτίριο υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ και αρτοποιείο. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών "Tre Canne», το οποίο διαθέτει ένα σπα, καταστήματα, μπουτίκ, ιταλικό καφέ και εστιατόριο. Μέχρι το νέο εμπορικό κέντρο ΔΠ Plaza είναι προσβάσιμα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Το ιστορικό κέντρο της Budva - Παλιά Πόλη, όχι περισσότερο από 10-12 λεπτά.Αυτό διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους επιλέξουν ένα ακίνητο ποιότητα με την άνεση και την εγγύτητα προς τη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι εξίσου άνετο για όλες τις ηλικίες, και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες οφείλεται στο γεγονός ότι είναι στο κέντρο της πόλης. Πολύ καλή προσφορά - Κέντρο πόλης σε μια χαμηλή τιμή (η αξία του ακινήτου στον τομέα αυτό κυμαίνεται από 2.500 έως 5.500 € / m2)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB