Πώληση Τριάρι, Budva, Budva Riviera, Μαυροβούνιο, Rozino I

Πώληση - Cod. 38310

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 97 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Επιπλωμένο διαμπερές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον τέταρτο όροφο ενός κτιρίου κατοικιών στο χωριό Rozino στη Budva.
Αυτό το διαμέρισμα των 97 m2 χωρίζεται σε δύο ορόφους.

Ο πρώτος όροφος έχει 72τμ και αποτελείται από: χωλ, σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, ντουλάπα και βεράντα.
Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν συνολικά τέσσερις υπνοδωμάτια, με δύο μονά κρεβάτια σε ένα, και ένα διπλό κρεβάτι και μια γκαρνταρόμπα στην άλλη αίθουσα. Στο μεγάλο σαλόνι υπάρχει γωνιά σε μπεζ χρώμα, τηλεόραση, τηλεόραση, με ανοιχτή κουζίνα στη μέση που ταιριάζει απόλυτα στο σύνολο με ένα ωραίο αξεσουάρ σε σχήμα ράβδου. Η εξαιρετική κουζίνα σχεδιασμού αποτελείται από υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα στοιχεία και διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές. Υπάρχει τραπεζαρία για έξι άτομα στην τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης μπαλκόνι με θέα στην πόλη και μερική θέα στη θάλασσα. Ένα μεγάλο διπλό ντουλάπι στο διάδρομο, στο ύψος της οροφής, προσφέρει άφθονο χώρο για τα ρούχα σας. Τα δάπεδα στα δωμάτια είναι από ξύλο υψηλής ποιότητας και το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με κεραμικά πλακάκια και μοντέρνα υγιεινά στοιχεία.

 Οι επάνω όροφοι είναι προσβάσιμοι από τα εσωτερικά ξύλινα σκαλοπάτια. Έχει 25τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια ντουλάπα. Το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δύο ξεχωριστά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να συνδεθούν ανάλογα με τις ανάγκες με νυχτερινά κέντρα και στην προέκταση υπάρχει ένας φρουρός. Διαθέτει δικό του μπάνιο εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις υγιεινής, κεραμοσκεπές και καμπίνα ντους.

Το διαμέρισμα είναι πολύ όμορφα επιπλωμένο και εξοπλισμένο με αετό.

Αρκετά καταστήματα και αγορές, όπως μια αγορά, καφέ, εστιατόρια, φαρμακεία και παιδικές χαρές, βρίσκονται λίγα μόλις βήματα μακριά από αυτό το κτίριο κατοικιών.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Rozino, 750μ μακριά από την παραλία, 1χλμ. Από το κέντρο της πόλης και 2χλμ. Από την παλιά πόλη της Budva.
 Αυτό το διαμέρισμα ενοικιάζεται εύκολα, ειδικά κατά την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, όταν η μέση τιμή ανά ημέρα φτάνει τα 150,00 ευρώ, ή 6-7% της τιμής αγοράς ετησίως

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB