Πώληση Τριάρι, Montenegro, Budva Riviera, Μαυροβούνιο, Humci Cetinje

Πώληση - Cod. 39682

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 1296 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 10

Το κτίριο βρίσκεται στο Humci σε οικόπεδο 1296 τετραγωνικών μέτρων, που περιβάλλεται από πέτρινο φράκτη. Το μικρότερο κτίριο έχει σχεδόν τελειώσει. Έχει ηλεκτρικό ρεύμα, οι σωλήνες νερού είναι εγκατεστημένοι στον πρώτο και δεύτερο όροφο. Το γκαράζ διαθέτει κανάλι, μπάνιο. Το κτίριο έχει συνολικό πάτωμα 45 τετραγωνικών μέτρων.

Το άλλο κτίριο έχει έκταση περίπου 530 τετραγωνικών μέτρων και η πλάκα σκυροδέματος στον πρώτο όροφο είναι 288τ.μ., ο κάτω όροφος έχει ανακατασκευαστεί, 2 μπάνια, χωλ, κουζίνα με αποθήκη, καθιστικό, 2 δωμάτια, έξοδο από το γκαράζ και αποθήκευση. Στον επάνω όροφο υπάρχει χώρος σε ένα μέρος. Η οροφή της στέγης είναι, η μόνωση γίνεται από πίσσα, κοντρόρκα, πετροβάμβακα, σανίδα, φύλλα, λωρίδες και σουηδικό φύλλο. Το σπίτι είναι τούβλο χτισμένο με αυστριακή άδεια, δροσίζει το καλοκαίρι, και το χειμώνα θερμαίνει.

Ο ηλεκτρισμός εισέρχεται στην είσοδο και οι σωλήνες από το νερό τοποθετούνται στο ίδιο αντικείμενο. Το έργο πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη εμπειρογνωμόνων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB