Πώληση Βίλα, Budva, Budva Riviera, Μαυροβούνιο, Blaža Jovanovića 16

Πώληση - Cod. 30686

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 4

Περιοχή: Budva
Τοποθεσία: Κέντρο
Τιμή: € 850.000
Έτος Κατασκευής: 2007
Υπνοδωμάτια: 14
Μπάνια: 14
Καθιστικό: 670 m2
Από την ακτή (m): 200
νέες Κατασκευές
κλιματισμός

Περιγραφή: Το σπίτι έχει 670 m 2 και πιο πρόσφατης κατασκευής (2007) και χτίστηκε με υψηλές προδιαγραφές. Έχει βασικά 160m δεύτερη Το ισόγειο διαθέτει 145 m 2 του ωφέλιμου χώρου και μια 15m 2 βεράντες ανά όροφο των 140 m 2 ωφέλιμη επιφάνεια και 30m 2 βεράντα. ισόγειο προβλέπεται για τη ζωή και το υπόλοιπο για το θέμα. Το ισόγειο έχει 3 υπνοδωμάτια (κλιματισμό, τηλεόραση, ADSL) και ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα, δωμάτιο πλυντηρίου, αποθήκη, όπου ο λέβητας και ο αέρας, και μετά από συνολική sparatovima από 6 υπνοδωμάτια και 7 στούντιο. Είναι εξοπλισμένο με εξωτερική μόνωση (ηχομόνωση και θερμομόνωση), ακρυλικά πρόσοψη, τα ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού (λέβητες 2x500L), και 12-13 m 3, κεντρικό σύστημα κλιματισμού (θέρμανσης με ανεμιστήρα) λειτουργικό σύστημα από το νερό-νερό και καταναλώνει 5kW δίνει 20kW (ψύξη ) 8kW παρέχει 26 kW (θέρμανση) και αυτή τη στιγμή υπηρετούν 17 μονάδες των καταναλωτών, οι τοίχοι κατασκευάζονται από γύψο για την μείωση του βάρους και καλύτερη λειτουργικότητα (ηχομόνωση και θερμομόνωση), πλωτά δάπεδα, το 40% των σπιτιών θερμαίνονται με ενδοδαπέδια θέρμανση (με ζεστό νερό από την αντλία θερμότητας από το κλίμα), παρακολούθηση βίντεο παρέχει εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού, θυροτηλεόραση, 3 αριθμούς τηλεφώνου. όλα τα δωμάτια
Έχω μελέτης είναι: κλιματισμός (ανεμιστήρα), Internet υψηλής ταχύτητας (ADSL), δορυφορική τηλεόραση, UHF τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, βεράντα με νότιο προσανατολισμό και νοτιοανατολικά. Η μπροστινή πόρτα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με την αρχή των κτιρίων (Samas κλειστές και κλειδωμένες, και το ίδιο κλειδί ανοίγει τις πόρτες εισόδου), οι πόρτες και τα παράθυρα είναι από PVC έκτο τμήμα. Στην υπάρχουσα δομή μπορεί να αναβαθμιστεί ένα άλλο όροφο, χωρίς περαιτέρω να ενισχύσει τα θεμέλια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB