Πώληση Τριάρι, herceg novi, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, Sveta bubala 6

Πώληση - Cod. 27439

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 134 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

ΠΩΛΕΙΤΑΙ από τον ιδιοκτήτη! Εξαιρετική πλήρως επιπλωμένο ρετιρέ 134 + 10 μ2 σε ένα όμορφο μέρος στην Herceg τιμή Novi.Discount από 270 000-220 € 000!
100μ από τη θάλασσα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Το ρετιρέ έχει κατατεθεί και ένα πιστοποιητικό ιδιοκτησίας είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Ενδοεπικοινωνίας, δύο De Luxe μπάνια, ένα τεράστιο σαλόνι 41 m2 (θέα στη θάλασσα), εξοπλισμένα υπνοδωμάτια με ντουλάπες (το ένα υπνοδωμάτιο έχει θέα στη θάλασσα), καλωδιακή τηλεόραση και το Διαδίκτυο, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, νέο ψυγείο με συνολική χωρητικότητα 529 λίτρα (τετράθυρο), ηλεκτρική κουζίνα και εστίες αερίου, τρία κλιματιστικά, τζάκι - ξυλόσομπα, τηλεόραση LCD, αποθήκη στη σοφίτα 10μ2 + (134 μ2 διαμέρισμα), όμορφο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το μπαλκόνι έχει μια τέντα, βεράντα, μια αξιόπιστη παροχή νερού, πρόσθετη χωρητικότητα καυσίμων 1000 λίτρων με ηλεκτρική αντλία, γκαλερί από το σπίτι γραφείο με βιβλιοθήκη, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο.

Το διαμέρισμα είναι καλά φωτισμένο από το φως του ήλιου, με άριστη θερμομόνωση και νέα παράθυρα αλουμινίου. Η οροφή είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές. Χρησιμοποιήσαμε υλικό από την ιταλική εταιρεία ISOTEC, που εγγυώνται τα 50 χρόνια της θερμομόνωσης και στεγάνωσης.

μονάδες ρετιρέ αυξημένη άνεση. Αλλά μπορεί επίσης να διαιρεθεί σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, κάναμε ένα σχέδιο για αυτό.

Ιδανικό διαμέρισμα στην όμορφη πόλη 650 ετών. Η πόλη του ήλιου, μιμόζα, ποιητές και καλλιτέχνες. Τμήμα της πόλης, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που ονομάζεται "Topla". "Topla" σε Μαυροβουνίου, σημαίνει "ζεστή". Εκείνοι που ζουν εδώ το χειμώνα ξέρει καλύτερα γιατί συμβαίνει αυτό. Σε άμεση γειτνίαση με το ρετιρέ είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Sun Resort. Επιπλέον, σε άμεση γειτνίαση με το διαμέρισμα είναι το σπίτι του διάσημου Γιουγκοσλαβικής συγγραφέα και νομπελίστα Ίβο Άντριτς. Το ρετιρέ είναι κοντά σε όλες τις σημαντικές εγκαταστάσεις: αστυνομία, ιατρικό κέντρο, μουσείο, γήπεδα τένις. Ταυτόχρονα, εντελώς απομονωμένο από την κίνηση και το θόρυβο. Το ρετιρέ βρίσκεται μακριά από τη δημόσια συγκοινωνία σε απόσταση 150μ. Διάσημοι Ινστιτούτο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, Dr Simo Μιλόσεβιτς απέχει 1,5χλμ. Επιπλέον, ένα αθλητικό κέντρο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων από δύο διεθνή αεροδρόμια, Tivat και Ντουμπρόβνικ (Κροατία) είναι 23 και 27 χλμ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB