Πώληση Γκαρσονιέρα, herceg novi, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, Sava Bajkovica 19A

Πώληση - Cod. 39143

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4

Σε σχέση με την αγορά ενός σπιτιού, πουλάμε όμορφο διαμέρισμα σοφίτα στο Herceg Novi.

Αυτή η παραθαλάσσια πόλη του Μαυροβουνίου, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα νότια από το Κροατικό Ντουμπρόβνικ, 10 χλμ. Από τα σύνορα με την Κροατία, θεωρείται πολιτιστική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Το αεροδρόμιο Tivat (Μαυροβούνιο) απέχει 23χλμ. Και το αεροδρόμιο Dubrovnik (Κροατία) απέχει 30χλμ. Ακόμη και το χειμώνα, από το Tivat στη Μόσχα πετούν 2-3 πτήσεις καθημερινά (Aeroflot, Pobeda, S7, Montenegro Airlines). Το καλοκαίρι προστίθενται πολλές τακτικές πτήσεις και πτήσεις charter, που επιτρέπουν, για παράδειγμα, να πετάξετε απευθείας από την Αγία Πετρούπολη και το Γιακάτερίνμπουργκ.
Το διαμέρισμα είναι 60 τ.μ., διαθέτει βεράντα 10 τ.μ., μπαλκόνι 3.4 τ.μ., σοφίτα 5 τ.μ.


Το διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο 10 τ.μ., σαλόνι-κουζίνα 27 τ.μ., συνδυασμένο μπάνιο με ντους, ευρύχωρο αίθριο-διάδρομο.
Η ανοιχτή, ευρύχωρη βεράντα με νότιο προσανατολισμό προσφέρει υπέροχη θέα στην είσοδο του Κόλπου του Κότορ. Η βεράντα είναι εξοπλισμένη με τέντες από βροχή και τον ήλιο.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός τετραώροφου κτιρίου. Υψηλή σοφίτα οροφές δίνουν στο διαμέρισμα μια ιδιαίτερη γοητεία.
Το κτίριο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα αποτελούμενο από δύο κτίρια με 8 διαμερίσματα και πισίνα.
Κοντά στο συγκρότημα βρίσκεται ένας κήπος μανταρινιών με παιδική χαρά.
Υπάρχει χώρος στάθμευσης.
Το συγκρότημα βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της πόλης, 5 λεπτά από το σταθμό λεωφορείων, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε χωρίς αυτοκίνητο. Με το λεωφορείο μπορείτε να φτάσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη στο Μαυροβούνιο, καθώς και στο Ντουμπρόβνικ (Κροατία), το Σπλιτ (Κροατία), το Βελιγράδι (Σερβία), το Σεράγεβο (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και κάποιες άλλες πόλεις της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Η περιοχή είναι ήσυχη και ήρεμη, χωρίς τον θόρυβο της παλιάς πόλης, αν και η κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης απέχει μόνο 7 λεπτά με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τράπεζες, ταχυδρομεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικό γραφείο. Το λιμάνι της παλιάς πόλης, καθώς και οι παραλίες είναι 15 λεπτά με τα πόδια. Μπορείτε να πάτε στον παραλιακό δρόμο με ένα καροτσάκι, χωρίς βήματα σε 20 λεπτά.
Σε κοντινή απόσταση από μια κλινική, γυμναστήριο, σχολείο, καταστήματα και φαρμακεία. Οι τιμές των τροφίμων δεν είναι υψηλότερες (και συχνά είναι χαμηλότερες) στη Μόσχα. Η στάση απέναντι στους Ρώσους είναι παραδοσιακά φιλική, το θέμα της ασφάλειας δεν αξίζει τον κόπο.


Το συγκρότημα χτίστηκε το 2008. Τα τελευταία 3 χρόνια, το διαμέρισμα έχει χρησιμοποιηθεί για μόνιμη κατοικία. Το διαμέρισμα διαθέτει αποδοτικές νορβηγικές μπαταρίες, κάνοντας το διαμέρισμα στεγνό και ζεστό. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό.
Το διαμέρισμα είναι έτοιμο για διαμονή, αν υπάρχει ανάγκη άμεσου check-in - όλες οι συσκευές και τα απαραίτητα έπιπλα είναι διαθέσιμα.


Η αγορά ενός διαμερίσματος θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη να αποκτήσει άδεια παραμονής στο Μαυροβούνιο, το οποίο έχει το επίσημο καθεστώς μιας χώρας - υποψήφιας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέχρι τη στιγμή της εισόδου, οι τιμές των ακινήτων στο Μαυροβούνιο θα τείνουν στις τιμές στην Κροατία, οι οποίες είναι τώρα 30% υψηλότερες. Δηλαδή, η αγορά ενός διαμερίσματος μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για επενδυτικούς σκοπούς. Το νόμισμα του Μαυροβουνίου είναι το ευρώ. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν αγοράζετε ένα διαμέρισμα στο Μαυροβούνιο δεν είναι απαραίτητο να δείξετε την πηγή των κεφαλαίων, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να κάνετε πληρωμές στη Ρωσική Ομοσπονδία. Στο Μαυροβούνιο, θα χρειαστεί μόνο να πληρώσετε για τις υπηρεσίες ενός συμβολαιογράφου και μεταφραστή, καθώς και φόρο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB