Πώληση Τριάρι, Djerane, Ulcinj, Μαυροβούνιο, Djerane 2

Πώληση - Cod. 41871

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 4

Πλήρως εξοπλισμένο κλασικό σχεδιασμό 143 τετραγωνικών μέτρων Χώρος καθιστικού 3 υπνοδωματίων
Αυθεντικά 2 ξεχωριστά διαμερίσματα σε έναν πλήρως εξοπλισμένο μοντέρνο αλλά κλασικά σχεδιασμένο χώρο διαβίωσης. Ένα μεγάλο συνδυασμένο κομψό σαλόνι/τραπεζαρία με νοτιοανατολικό προσανατολισμό με μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες (και τα δύο μπροστινά μπαλκόνια είναι προσβάσιμα από το σαλόνι) προσφέρει χαλαρωτική θέα στο καταπράσινο περιβάλλον καθώς και στην Αδριατική θάλασσα. Δύο υπνοδωμάτια, που όπως και το σαλόνι έχουν δάπεδα από σκληρό ξύλο, έχουν εξοπλιστεί με ευρύχωρες ντουλάπες ντουλάπας με συρόμενη πόρτα κατά παραγγελία με περισσότερο από επαρκή αποθηκευτικό χώρο. Και τα δύο αυτά υπνοδωμάτια διαθέτουν συρόμενες πόρτες που παρέχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια. Το 3ο υπνοδωμάτιο είναι αρχικά χώρος κουζίνας, επομένως μικρότερο και θα χρησίμευε επίσης ως τέλειος αποθηκευτικός χώρος. Το κατάλυμα διαθέτει 2 μπάνια, και τα δύο με τουαλέτα, νιπτήρα και ντους, καθώς και πλυντήριο ρούχων. Το ένα μπάνιο έχει συνδυασμό μπανιέρας/ντους και το άλλο καμπίνα ντους. Κάθε ένα έχει έναν ανεξάρτητο ηλεκτρικό λέβητα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, επαγωγική πλάκα μαγειρέματος, φούρνο, απορροφητήρα και πλυντήριο πιάτων που είναι όλα μοντέρνα υψηλής ποιότητας. Στην κουζίνα είναι εγκατεστημένα πρόσθετα ντουλάπια κατά παραγγελία για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου.
Δύο ανεξάρτητες μονάδες AC inverter χρησιμεύουν για ψύξη τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και θέρμανση τους χειμερινούς μήνες. Οι διάδρομοι, το σαλόνι(α) και τα υπνοδωμάτια μπορούν να ψύχονται είτε με θέρμανση από αυτές τις μονάδες. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρικές θερμάστρες στο σαλόνι καθώς και στα υπνοδωμάτια.
Συνολικά, ένας τέλειος χώρος διαβίωσης όπου η ποιότητα ήταν ο σημαντικός παράγοντας για το εσωτερικό που φαίνεται στα υλικά και τον εξοπλισμό. Είτε πρόκειται για οικογένεια είτε ψάχνετε για τέλειο δεύτερο σπίτι, αυτός ο χώρος διαβίωσης έχει όλες τις παροχές και την άνεση που παρέχονται για άμεση μετακόμιση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB