Πώληση Οικόπεδο, Centar, Ulcinj, Μαυροβούνιο, Ulica 28. decembra

Πώληση - Cod. 33916

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο προς πώληση στο Ulcinj, 500μ από τον κεντρικό δρόμο. Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 3200m2 και αποτελείται από 2 αγροτεμάχια που συνδέονται με το πλάτος του δρόμου 4m. Το οικόπεδο είναι αστικοποιημένο - νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση, τηλέφωνο καθώς και ασφαλτοστρωμένος δρόμος που οδηγείται στο ίδιο το οικόπεδο. Ένα άλλο πλεονέκτημα, εκτός από την άμεση γειτνίαση του δρόμου καθώς και τη θέση ανάμεσα στις δύο γνωστές παραλίες του Μαυροβουνίου (Velika και Mala plaza), βρίσκεται στο τέλος ενός τυφλού δρόμου δίνοντάς του επιπλέον ιδιωτικότητα.
Είναι ιδανικό για την κατασκευή μπανγκαλόου (τα οποία είναι πολύ δημοφιλή και αναζητημένα τα τελευταία χρόνια γιατί έχουν εξαιρετική αξία στην τουριστική επιχείρηση), αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική θέση για την κατασκευή ιδιωτικής κατοικίας με μεγάλο κήπο ή κολύμπι πισίνα. Πιθανό κομμάτι καθώς και συμφωνία εάν δεν αγοράσετε ολόκληρο το μισθό. Η τιμή είναι 50e / m2, έγγραφα 1 & 1, άμεση επαφή με τον ιδιοκτήτη.
.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB