Πώληση Οικόπεδο, Igalo, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, V. Luke Vukalovica 21

Πώληση - Cod. 27892

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 856 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Αν ψάχνετε για ένα μικρό, ήσυχο και οικογενειακό τοποθεσία με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, θα πρέπει να έρθει σε Njivice, Μαυροβούνιο - Ο Τόπος των ονείρων!
Njivice βρίσκεται στην είσοδο του Boka Kotorska κόλπο, το πιο όμορφο κόλπο της Μεσογείου και το νοτιότερο φιόρδ στον κόσμο. Κρατήρες με φυσική σύνθεση των όρμους και φαράγγια, ο κόλπος ανήκει στην Αδριατική Θάλασσα και έχει καθαρό και καθαρό νερό.
Πολλές παραλίες, συμπεριλαμβανομένης μια κοντινή παραλία γυμνιστών, είναι ιδανική για κολύμπι, καταδύσεις, ιστιοδρομία, ιστιοπλοΐα, και άλλα αθλήματα. Αυτή η θέση έχει το μεγαλύτερο αριθμό των ηλιόλουστων ημερών στην Αδριατική.
Απέναντι από τον κόλπο από Njivice είναι οι πόλεις Herceg Novi και Igalo. Herceg Novi είναι πάνω από 600 ετών και έχει πολλά φρούρια, παλάτια και εκκλησίες. Igalo είναι περιφερειακό διάσημη για το Institut Igalo, γνωστό μεσογειακό θέμα spa υγείας. Και οι δύο πόλεις έχουν πολλά εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Από Njivice βρίσκεται από τον κόλπο, η θάλασσα είναι ήρεμη και επίσης λίγους βαθμούς θερμότερο από την ανοικτή θάλασσα. Ωστόσο, η ανοιχτή θάλασσα είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά. Ακριβώς έξω από τον κόλπο υπάρχει μια παλιά forte στο νησί Mamula που είναι περιτριγυρισμένο από δροσερά, πεντακάθαρα νερά.
Απέναντι από Mamula είναι αρκετές παραλίες και εστιατόρια σε Zanjice και Miriste.
Αν σας αρέσει το ψάρεμα, Njivice είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκεται.
Γιατί Njivice; Όπως είπαμε, Njivice είναι ένας μικρός οικισμός με ένα μόνο δρόμο τρέχει μέσα από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι οι παραλίες της περιοχής δεν είναι υπερπλήρεις και πάνω-εμπορευματοποιηθεί? δεν υπάρχουν δυνατά εστιατόρια για να διαταράξει τον ύπνο σας, αλλά αν ποθείτε τη νυχτερινή ζωή, μπορείτε να φτάσετε εύκολα Herceg-Novi ή Igalo.

Τα παιδιά αγαπούν αυτό το μέρος - το μέρος των ονείρων!

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=FFt8zY-sS5w

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB