Πώληση Γκαρσονιέρα, herceg novi, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, Sava Bajkovica 19A

Πώληση - Cod. 38334

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 4

Λόγω της αγοράς ενός σπιτιού, πουλάμε το όμορφο διαμέρισμα σοφίτας στο Herceg Novi.

Αυτή η παραθαλάσσια πόλη του Μαυροβουνίου, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα νότια από το Κροατικό Ντουμπρόβνικ, 10 χλμ. Από τα σύνορα με την Κροατία, θεωρείται πολιτιστική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου. Είναι επίσης ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός του Μαυροβουνίου. Είναι γνωστό ως κέντρο σπα και υγείας. κοντά Igalo έχει μια αφθονία θεραπευτική λάσπη θαλάσσης που ονομάζεται "igaljsko blato" (Igalo λάσπη) και μεταλλικά νερά πηγές που ονομάζεται "igaljske slatine" (Igalo νερό πηγές). Αεροδρόμιο Tivat (Μαυροβούνιο) - 23χλμ., Αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ (Κροατία) - 30χλμ. Έτσι, η Herceg Novi είναι καλά συνδεδεμένη με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία. Το καλοκαίρι προστίθενται πολλές τακτικές και charter πτήσεις για επιπλέον ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Το διαμέρισμα είναι 60 τ.μ., διαθέτει βεράντα 10 τ.μ., μπαλκόνι 3.4 τ.μ., σοφίτα 5 τ.μ.


Το διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο 10τ.μ., σαλόνι-κουζίνα 27τ.μ., συνδυασμένη τουαλέτα με ντους, ευρύχωρο αίθριο-διάδρομο.
Μια ευρύχωρη βεράντα με νότιο προσανατολισμό προσφέρει εκπληκτική θέα στην είσοδο του Κόλπου του Κότορ. Η βεράντα είναι εξοπλισμένη με τέντες για βροχή και ήλιο.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός τετραώροφου κτιρίου. Μια ιδιαίτερη γοητεία του διαμερίσματος δίνει υψηλές σοφίτες οροφές.
Το κτίριο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα αποτελούμενο από δύο κτίρια με 8 διαμερίσματα και πισίνα.
Δίπλα στο συγκρότημα βρίσκεται ένας κήπος μανταρινιών με παιδική χαρά.
Υπάρχει χώρος στάθμευσης.
Το συγκρότημα βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της πόλης, 5 λεπτά από το σταθμό λεωφορείων, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε χωρίς αυτοκίνητο. Με το λεωφορείο μπορείτε να προσεγγίσετε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη του Μαυροβουνίου, καθώς και στο Ντουμπρόβνικ (Κροατία), το Σπλιτ (Κροατία), το Βελιγράδι (Σερβία), το Σεράγεβο (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και ορισμένες άλλες πόλεις της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Η περιοχή είναι ήσυχη και ήρεμη, χωρίς τον θόρυβο της παλιάς πόλης, αν και η κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης απέχει μόνο 7 λεπτά με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τράπεζες, ταχυδρομεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικό γραφείο. Το λιμάνι της παλιάς πόλης, καθώς και οι παραλίες είναι 15 λεπτά με τα πόδια. Στο ανάχωμα μπορείτε να κατεβείτε με ένα καροτσάκι, χωρίς βήματα σε 20 λεπτά.
Σε κοντινή απόσταση από την κλινική, το γυμναστήριο, το σχολείο, τα καταστήματα και τα φαρμακεία. Οι τιμές των τροφίμων και το κόστος ζωής είναι σημαντικά χαμηλότερες από ό, τι στη γειτονική Κροατία ή στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η στάση απέναντι στους αλλοδαπούς είναι παραδοσιακά φιλική, το ζήτημα της ασφάλειας δεν αξίζει τον κόπο.


Το συγκρότημα χτίστηκε το 2008. Τα τελευταία 3 χρόνια το διαμέρισμα έχει χρησιμοποιηθεί για μόνιμη κατοικία. Το διαμέρισμα διαθέτει αποτελεσματικές νορβηγικές ηλεκτρικές θερμάστρες, οπότε το διαμέρισμα είναι ξηρό και ζεστό. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό.
Το διαμέρισμα είναι έτοιμο για διαμονή, αν υπάρχει ανάγκη να μετακινηθεί αμέσως - όλες οι συσκευές και τα απαραίτητα έπιπλα είναι διαθέσιμα.


Η αγορά ενός διαμερίσματος θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη να αποκτήσει άδεια παραμονής στο Μαυροβούνιο, το οποίο έχει επίσημο καθεστώς υποψήφιας χώρας για τα μέλη της ΕΕ. Μέχρι τη στιγμή της εισόδου, οι τιμές των ακινήτων στο Μαυροβούνιο θα τείνουν στις τιμές στην Κροατία, οι οποίες τώρα είναι 30 τοις εκατό υψηλότερες. Δηλαδή, η αγορά ενός διαμερίσματος μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για επενδυτικούς σκοπούς. Το νόμισμα του Μαυροβουνίου είναι Ευρώ. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν αγοράζει ένα διαμέρισμα στο Μαυροβούνιο, δεν είναι απαραίτητο ο αγοραστής να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα του Μαυροβουνίου: τα κεφάλαια μπορούν να μεταφερθούν στο λογαριασμό του πωλητή απευθείας από το λογαριασμό του αγοραστή στο εξωτερικό. Στο Μαυροβούνιο, είναι απαραίτητο μόνο να πληρώσετε τις υπηρεσίες συμβολαιογράφου και μεταφραστή, καθώς και φόρο.

Μέχρι την 1η Απριλίου (ημερομηνία αναχώρησης) η τιμή ενός διαμερίσματος είναι 105 χιλιάδες ευρώ, αργότερα - 115 χιλιάδες ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB