Πώληση Μονοκατοικία, Sutomore, Bar, Μαυροβούνιο, -

Πώληση - Cod. 37008

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

D9-1101. Νέο σπίτι προς πώληση στο Sutomore, Bar riviera, Μαυροβούνιο. Βρίσκεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, στον παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου Sutomore 10 λεπτά με τα πόδια. Το σπίτι βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο. Κοντά σε καταστήματα, αρτοποιεία, σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό.
      Το σπίτι είναι διώροφη, 190m2. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι είναι 363m2. Στο οικόπεδο υπάρχουν φράχτες, ψηλά κυπαρίσσια και άλλα διακοσμητικά δέντρα και θάμνοι.
Το σπίτι είναι κατάλληλο για οικογένειες. Στο ισόγειο υπάρχει είσοδος, κουζίνα, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει αίθουσα, 3 δωμάτια και μπάνιο. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει μπαλκόνι.
       Το σπίτι είναι επιπλωμένο με νέα έπιπλα, η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τις απαραίτητες συσκευές ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, τοστιέρα. Η κουζίνα διαθέτει όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη. Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση. Τα μπάνια στο ισόγειο διαθέτουν πλυντήριο ρούχων, θερμοσίφωνες και θερμαινόμενες πετσέτες. Το σπίτι είναι έτοιμο να μετακινηθεί. Για θέρμανση το χειμώνα, υπάρχουν πρίζες σε ξεχωριστή ηλεκτρική γραμμή για τη σύνδεση ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Το σπίτι διαθέτει φυσικό αερισμό εξαερισμού, το οποίο παρέχει κανονική κυκλοφορία αέρα στο σπίτι, λόγω του οποίου δεν υπάρχει υψηλή υγρασία στο σπίτι ανά πάσα στιγμή του έτους, επιπλέον, έχουν εγκατασταθεί κλιματιστικά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Red Feniks Montenegro
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB