Πώληση Μονοκατοικία, prčanj, Kotor, Μαυροβούνιο, 197, Kotor 85335

Πώληση - Cod. 36416

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 2261 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 3

Πώληση του πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος για οικογενειακές επιχειρήσεις


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Προσφέρουμε προς πώληση τουριστικό συγκρότημα «lux» για να ξεκουραστείτε στην ακτή του κόλπου Boka (πρώτη γραμμή). Το συγκρότημα μπορεί να θεωρηθεί ότι ζει και λειτουργεί οικογενειακή επιχείρηση στο Μαυροβούνιο. Πολύ βολική και άνετη τοποθεσία για διακοπές στο Μαυροβούνιο, το οποίο είναι σε ζήτηση από τους τουρίστες. Το συγκρότημα περιλαμβάνει:

1.) 2 οικόπεδα συνολικού εμβαδού 2261 τ.μ. στην πρώτη γραμμή του κόλπου Boka στο παραθεριστικό χωριό Prcanj κοντά στο Κότορ. Υπάρχουν παρακάτω αντικείμενα σε αυτά τα οικόπεδα:
- κατοικία 1 ορόφου με έκταση 137 τ.μ. με διαμορφωμένη αυλή και πρόσβαση στην προβλήτα (το σπίτι είναι χτισμένο με όλες τις άδειες και υπάρχει επίσης άδεια για την κατασκευή του δεύτερου ορόφου).
- ημιτελής βίλα 3 ορόφων για 2 ξεχωριστά διαμερίσματα (χωρίς εργασίες φινιρίσματος) με τεχνικό μπλοκ 590 τ.μ.

2.) Οικόπεδο στο Εθνικό Πάρκο Durmitor με έκταση 920 m2 - Zabljak, στο χωριό θέρετρο Motychki Gai, 2χλμ από τα λιφτ του σκι του χιονοδρομικού κέντρου (για την κατασκευή κατοικίας).

Αυτό το συγκρότημα είναι καλό για όλο το χρόνο διαβίωσης και επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Μαυροβούνιο:
μπορείτε να ζήσετε στο κύριο σπίτι και να δώσει για ένα ενοίκιο 2 διαμερίσματα μιας πολυτελείας βίλα για διακοπές στην ακτή του Κόλπου του Κότορ. Είναι επίσης δυνατό να κατασκευαστεί ένα σπίτι για ενοικίαση σε οικόπεδο στο Εθνικό Πάρκο Durmitor, το οποίο θα είναι σε ζήτηση όλο το χρόνο, το καλοκαίρι - από τους λάτρεις του βουνού, και το χειμώνα - από τους λάτρεις των χιονοδρομικών κέντρων.

Η βίλα στην ακτή του κόλπου του Κότορ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής: είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η καλλυντική επισκευή και κατασκευή έργων, υδραυλικών και οικιακών συσκευών, για να ολοκληρώσει το σπίτι με έπιπλα. Αυτά τα υλικά είναι διαθέσιμα, ένα πλήρες σετ ειδών υγιεινής, ένα σύστημα κλιματισμού, 2 πισίνες, μια σάουνα, κλπ.

Αυτό το τουριστικό συγκρότημα είναι μια κερδοφόρα επένδυση για μια σταθερή επιχείρηση με μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, η οποία αυξάνει σημαντικά τη στρατηγική της αξία.
Θα σας παρέχουμε αναλυτικές πληροφορίες κατόπιν αιτήματος.


Η τιμή του συγκροτήματος, της γης και των ακινήτων στο Μαυροβούνιο είναι 1`490`000 ευρώ
περισσότερες φωτογραφίες

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB