Πώληση Μονοκατοικία, Podgorica, Podgorica, Μαυροβούνιο, Черногория, муниципалитет Подгорица, село Понари

Πώληση - Cod. 27106

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 3026 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 1

Πώληση εξοχικό σπίτι χωριό στις όχθες του ποταμού.

     Cottage Village συνολικού εμβαδού 2510m2. Θα βρίσκεται στο Μαυροβούνιο (Montenegro) στις παρυφές του χωριού Ponary (Ponari) στις όχθες του ποταμού. Η απόσταση από το κέντρο της Ποντγκόριτσα (Podgorica) - 15 χιλιόμετρα Μαυροβουνίου κεφαλαίου. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι 12 χιλιόμετρα. Πριν από τον κεντρικό δρόμο 5 χιλιομέτρων Obilaznica Golubovci. Σε απόσταση 80 χλμ., Από το χωριό βρίσκεται το θέρετρο της Μπούντβα (Budva). Τοποθεσία τοποθετεί μπορείτε εύκολα να φτάσετε στη λίμνη Σκόδρα (Σκαντάρσκο Jezero) στο σκάφος, μια βάρκα ή ένα σκούτερ.
     Συντεταγμένες χωριό εξοχικό σπίτι στο χάρτη του Google - 42.319056,19.179861

     Το έδαφος του οικισμού εξοχικό σπίτι που άσφαλτο δρόμο. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και διαμορφωμένος. Στον τομέα των φοινίκων. Όλα τα σπίτια βρίσκονται σε μια ξύλινη απόδοση.
     Το έδαφος έχει 5 εξοχικά σπίτια των 28m2, 2 κατοικίες των 80m2, 1 εστιατόριο -.. 54m2. + Αίθριο 32m2., Βάσεις για ένα νέο χώρο εξοχικό σπίτι των 130m2., Δική σκάφος μήκους προβλήτα 70μ., Πισίνα μέγεθος 10μ x 5μ, χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα.
    Cottage επιπλωμένα και εξοπλισμένα για χαλάρωση (τηλεόραση, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό, ντους, WC). Υπάρχουν όλες οι επικοινωνίες.
    Ένα μέρος όπου υπάρχει ένα χωριό εξοχικό σπίτι, διαθέτει εγκαταστάσεις για χαλαρωτικές διακοπές στη φύση, την αλιεία, το κυνήγι και ο τουρισμός.
     
    Το σύνολο της περιουσίας είναι ιδιόκτητο, έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Το κόστος της συνολικής έκτασης του οικισμού εξοχικό σπίτι
2 510m2. και συνολικού εμβαδού 516m2 των κτιρίων. 590 000evro (κόστος σε ρούβλια με τη συναλλαγματική ισοτιμία κατά την ημέρα της αγοράς).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB