Πώληση Βίλα, zabrdje, Lustica, Μαυροβούνιο, Zabrdje bb

Πώληση - Cod. 42925

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 176 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Καλώς ήρθατε σε αυτό το όμορφο πέτρινο σπίτι που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Zabrdje, που βρίσκεται στη γοητευτική χερσόνησο Lustica. Αυτή η γοητευτική ιδιοκτησία αποπνέει μια ρουστίκ γοητεία, ενώ προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Αυτή η κατοικία βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 731 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο.

Καθώς πλησιάζετε το ακίνητο σας υποδέχεται μια περιφραγμένη είσοδος και όμορφα κατασκευασμένος πέτρινος τοίχος, διασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Η κύρια κατοικία, εμβαδού 176 m2, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει μια καλά μελετημένη κάτοψη. Στο ισόγειο θα βρείτε μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία, ιδανική για να φιλοξενήσετε συγκεντρώσεις και να δημιουργήσετε γαστρονομικές απολαύσεις. Το διπλανό σαλόνι προσφέρει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, καθιστώντας το ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα ανακαλύψετε τρία άνετα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν άφθονο χώρο για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Δύο μπάνια έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν έναν καλαίσθητο συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων στοιχείων, με την προσοχή στη λεπτομέρεια εμφανής σε κάθε στροφή.

Δίπλα στην κύρια κατοικία βρίσκεται μια ξεχωριστή μικρή κατασκευή 25 τετραγωνικών μέτρων, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως ξενώνας ή ιδιωτικό καταφύγιο. Αυτός ο επιπλέον χώρος προσφέρει ευελιξία και ευκολία για τη φιλοξενία επισκεπτών ή την επιδίωξη προσωπικών χόμπι.

Βγαίνοντας έξω, θα σας συνεπάρει η γραφική αυλή που είναι στολισμένη με καταπράσινο και ώριμα δέντρα. Ο καλά διατηρημένος εξωραϊσμός δημιουργεί μια γαλήνια και γαλήνια ατμόσφαιρα, επιτρέποντας στους κατοίκους να βυθιστούν στην ομορφιά της φύσης. Το αποκορύφωμα του εξωτερικού χώρου είναι η μεγάλη πισίνα και ο χώρος κολύμβησης, που σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μεσογειακό κλίμα.

Με την προνομιακή του τοποθεσία σε ένα ήσυχο χωριό, αυτό το πέτρινο σπίτι προσφέρει μια όαση ηρεμίας και απόδρασης από τον πολυσύχναστο κόσμο. Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία είτε για διακοπές, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αγκαλιάσετε έναν αρμονικό τρόπο ζωής στο όμορφο παραθαλάσσιο τοπίο της χερσονήσου Lustica.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB