Ενοικίαση Βίλα, Kumbor, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, 289

Ενοικίαση - Cod. 31797

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 165 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 1-3

Μια εξαιρετική τριώροφη βίλα με πισίνα και όμορφη θέα στον κόλπο της Boko-Kotorska - ένα αντικείμενο της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO - απέχει 200 ​​μέτρα από τη θάλασσα και έχει όλα όσα χρειάζεστε για αναψυχή και η ζωή στο Μαυροβούνιο.

Το σπίτι είναι χτισμένο σύμφωνα με τις ατομικές σχεδιασμό του έργου και έχει πέντε υπνοδωμάτια, τρία σαλόνια, δύο μπαλκόνια, πισίνα με ξαπλώστρες και ντους ψιλής βροχής, βεράντα με μπάρμπεκιου, δύο βοηθητικοί χώροι. Κάθε όροφος έχει ξεχωριστή είσοδο - ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το σπίτι ή διαμερίσματα ξεχωριστά.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση. Υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο internet, δορυφορική τηλεόραση. Υπάρχει ένα καθαρό άνετο πάρκινγκ που βρίσκεται στο έδαφος της περιοχής. Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 293 τμ.

Ο δρόμος από το αεροδρόμιο Tivat απέχει περίπου 45 λεπτά από το Herceg Novi - 10 λεπτά από το Kotor - 45 λεπτά. Ο δρόμος προς την Μπούντβα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να Ντουμπρόβνικ - λίγο πάνω από μια ώρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB