Πώληση Ξενοδοχείο, Meljine, Herceg Novi, Μαυροβούνιο, *

Πώληση - Cod. 34362

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 302 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 3

Για το λειτουργικό πώληση μίνι ξενοδοχείο (ξενώνας) «Zvezda Meljine», Herceg Novi, περιοχή Meline. Στο οικόπεδο 476m2, 302m2 συνολική έκταση, με υπόγειο 40μ2. Citrus κήπο, χώρο στάθμευσης για 9 αυτοκίνητα, η παραλία είναι 120 μέτρα, το σύνολο της υποδομής σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Πρώτο επίπεδο - μεγάλη κουζίνα επισκεπτών, γραφείο, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, τρεις βεράντες. Δεύτερο και τρίτο επίπεδο - ένα διαμέρισμα με βεράντα και τρία υπνοδωμάτια με μπαλκόνια, έχει παντού το δικό του ντους και τουαλέτα. Δυνατότητα να χτίσει πάνω όροφο, η προοπτική του συγκυριαρχία ή διαμέρισμα προς πώληση. Tivat αεροδρόμιο 20 χιλιόμετρα, Ντουμπρόβνικ 29 χιλιόμετρα, Ποντγκόριτσα 79 χιλιομέτρων, Μπούντβα και του Αγίου Στέφανου 46 χιλιόμετρα.
1ος όροφος: 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο με WC, δίνουν, δύο νιπτήρες και μια τουαλέτα? χωλ, μελέτη, κουζίνα, 3 μπαλκόνια.
2ος όροφος: διάδρομο και 4 δωμάτια με μονάδα αξιοπρέπειά τους: 2-κρεβάτι, 1 κρεβάτι, 3 δίκλινα και 3-κρεβάτι δωμάτιο με κουζίνα.
3 όροφος: 2-θέσεων, 1-κρεβάτι, τέσσερεις-κρεβάτι και τεσσάρων-κρεβάτι με κουζίνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB