Πώληση Μονοκατοικία, Sutomore, Bar, Μαυροβούνιο, Sutomore

Πώληση - Cod. 40890

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 192 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Στο κέντρο του Sutomore κοντά στο σχολείο "Kekec", μόλις 300 μέτρα από την κεντρική παραλία, 6-8 λεπτά. περπατώντας σε ένα διαμέρισμα (χωράφι Spičansko). Το Villa Gajić βρίσκεται στο αστικό τμήμα της πόλης-Mirošica 1. Η τοποθεσία του Villa "Gajić" είναι εξαιρετικά βολική: 250 μέτρα από το σταθμό των λεωφορείων, 450 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό και 37 χλμ. Από το αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα. Από τη βίλα "Gajić", 25 μέτρα μακριά, υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ, και δίπλα σε αυτό είναι ένα εστιατόριο. Απέναντι από τη βίλα βρίσκεται ένα άλλο εστιατόριο που σερβίρει τοπική κουζίνα. Στα 200 μ., Στον αυτοκινητόδρομο υπάρχει μια μεγάλη αγορά "Voli" με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και στα 150 μ. Από τη βίλα "Gajić" megamarket "Aroma" και μια "πράσινη" αγορά. Επίσης, είναι σημαντικό ότι στα 150μ, όταν πηγαίνετε στον κεντρικό δρόμο της παραλίας, υπάρχει Κέντρο Υγείας και Ταχυδρομείο.
Οι δυνατότητες διαμονής του Villa "Gajić" (ισόγειο + 2ος όροφος) αποτελούνται από πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα (δύο δίκλινα και ένα πέντε κρεβάτια) με ξεχωριστές κουζίνες και πέντε τρίκλινα στούντιο με κοινόχρηστη μικρή κουζίνα. Η συνολική εγγεγραμμένη χρησιμοποιήσιμη έκταση του κτιρίου είναι 192 τμ και διαθέτει 24 κρεβάτια (+2 επιπλέον). Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν: κατάλληλα έπιπλα, τηλεοράσεις, ίντερνετ, ψυκτικό εξοπλισμό για τρόφιμα και ποτά, ξεχωριστά μπάνια και βεράντες με έπιπλα κήπου και ομπρέλες. Εκτός από τα προαναφερθέντα Διαμερίσματα και Στούντιο, υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο πλυντηρίων, καθώς και μια αποθήκη για άλλες ανάγκες (πλυντήριο, προϊόντα υγιεινής κ.λπ.). Επιπλέον, ο χώρος στάθμευσης παρέχεται μπροστά από το σπίτι με πέντε θέσεις στάθμευσης.
Η έκταση (1/1) πίσω από το σπίτι και μπροστά από το σπίτι έχει συνολική έκταση 120 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από έναν διαμορφωμένο κήπο με δύο έπιπλα κήπου και ομπρέλες και ανήκει στα δίκλινα διαμερίσματα. Ο κήπος φωτίζεται διακριτικά το βράδυ. Επίσης, μέρος του κήπου προορίζεται για στέγνωμα ρούχων. Είναι επίσης σημαντικό ότι, στο δηλωμένο οικόπεδο περίπου 100 τμ πίσω από το σπίτι, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και επέκτασης του υπάρχοντος κτηρίου.
Χάρη στην εξαιρετική τοποθεσία, την εμφάνιση και τον εξοπλισμό της εγκατάστασης, το Villa "Gajić" παρέχει στους επισκέπτες ποιοτικές υπηρεσίες για αμοιβαίο όφελος εδώ και χρόνια. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη μέσω τηλεφώνου: +381/641712000 (Βελιγράδι) / + 382 68308532 (Sutomore-Montenegro). Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB