Πώληση Δυάρι, Tivat, Tivat, Μαυροβούνιο, Donja Lastva

Πώληση - Cod. 38309

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 56 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Tivat, το οποίο βρίσκεται σε μια πλαγιά δίπλα στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο πλοίο Lepetane - Kamenari.

Το διαμέρισμα έχει μέγεθος 56μ² και αποτελείται από ένα σαλόνι που συνεχίζει στην κουζίνα στη γωνία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνια και μεγάλες βεράντες. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολύχρωμες ταπετσαρίες, διακοσμητικά στοιχεία στην οροφή του καθιστικού και ξύλινα πατώματα στα δωμάτια. Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις υγιεινής, οι τοίχοι καλύπτονται με πλακάκια και δάπεδο με ξύλο. Δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν συνολικά τρεις υπνοδωμάτια, ένα μονό κρεβάτι και ένα διπλό κρεβάτι στο άλλο δωμάτιο. Η έξοδος από τη βεράντα είναι εφικτή από το σαλόνι, είναι εξοπλισμένη με έπιπλα κήπου και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, η οποία ωραιοποιεί ιδιαίτερα τις πολύχρωμες παλάμες και τα πεύκα που είναι συνυφασμένα με γαλάζιους τόνους του ουρανού και της θάλασσας.

Μπροστά από το έλασμα, η τραχιά βλάστηση κρατά τον αέρα συνεχώς και εκπέμπει ευχάριστες μυρωδιές, δίνοντας στους κατοίκους την πλήρη ατμόσφαιρα της παραμονής τους στη φύση.

Μπορείτε να υπολογίζετε στην ετήσια απόδοση από την έκδοση 8% της διαφημιζόμενης τιμής πώλησης, δεδομένου ότι ο σημερινός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εκδίδει διαμέρισμα στην τιμή των 100,00 ευρώ την ημέρα κατά τη θερινή περίοδο. Το διαμέρισμα έχει ήδη δεσμευτεί για μισή μέρα στη σεζόν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB