Πώληση Δυάρι, Bar, Bar, Μαυροβούνιο, Bulevar Revolucije 10A, 85000 Bar

Πώληση - Cod. 38596

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 96 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων προς πώληση 96μ2, στον 4ο όροφο. Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα, βεράντα 15μ2 με θέα στη θάλασσα, μπάνιο, τουαλέτα και δύο υπνοδωμάτια. Το σύγχρονο σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού εξασφαλίζει τη θερμοκρασία στο διαμέρισμα σύμφωνα με τις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η τοποθεσία είναι εύκολα προσβάσιμη από όλα τα απαραίτητα ιδρύματα - σχολεία, νηπιαγωγεία, κέντρα υγείας, αθλητικές αίθουσες, καθώς και καταστήματα και παράκτια υδάτινα σύνορα. Μέσα στο κτίριο υπάρχει ένα πάρκο με διάφορες ανέσεις - μια παιδική χαρά, μια ζώνη με τα πόδια, μια ζώνη σκυλιών, ένα μονοπάτι ποδηλασίας.
Το κτίριο διαθέτει δύο μικρότερους και ένα μεγαλύτερο ανελκυστήρα εμπορευμάτων. Η υπηρεσία υποδοχής στην ευρύχωρη αίθουσα θα είναι διαθέσιμη στους επιβάτες για 24 ώρες, μαζί με την επίσημη ασφάλεια και μια πλήρως ενεργοποιημένη βιντεοεπιτήρηση.
Εάν αποφασίσετε να νοικιάσετε, μπορείτε να νοικιάσετε το διαμέρισμά σας ως πρόσθετο περιεχόμενο ξενοδοχείου που θα βρίσκεται στο συγκρότημά μας και μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ημερών στο κινητό σας τηλέφωνο χάρη στο σύστημα έξυπνων οικιών Tesla, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με το διαμέρισμα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των λειτουργιών στο διαμέρισμα που προσφέρει στο www.sohocity.bar.
Αγοράστε απευθείας από τον επενδυτή.
.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB