Πώληση Γκαρσονιέρα, Tivat, Tivat, Μαυροβούνιο, للبيع شقة في الجبل الاسود مونتينيغرو

Πώληση - Cod. 33650

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Η εταιρία διαθέτει το Μαυροβούνιο (Rivera View) να πληρώσει 200 ​​χιλιάδες ντιρχάμ και έλαβε αμέσως,
Με θέα τη θάλασσα, τα βουνά, Almedinhkhozanh, σαλόνι, προθάλαμος, καθιστικό με τραπεζαρία. Στίλβωση εξοπλισμός: πλακάκια δαπέδου, Internet, ντουλάπια όχημα, παρκέ πατώματα, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, air-condition. Επιπλέον χαρακτηριστικά: αυλές γωνία μέσα στο γκαράζ (1). Κτίριο: 7 έδαφος. Τοποθεσία: στο κέντρο της πόλης. Κοντινές: Σχολείο (5 λεπτά με τα πόδια), το εμπορικό κέντρο «ΔΠ Plaza» (3 λεπτά με το αυτοκίνητο), Ιστορία (απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο), Πόλη «Παλιά Πόλη» (10 λεπτά με το αυτοκίνητο), Κινηματογράφος (5 λεπτά με το αυτοκίνητο), Καφετέρια (1 λεπτό με τα πόδια), το σταθμό των λεωφορείων (10 λεπτά με τα πόδια), Τράπεζα (μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο), στην παραλία (15 λεπτά με τα πόδια), «Tivat» Αεροδρόμιο (30 λεπτά με το αυτοκίνητο). Οι κάτοικοι μπορούν να επωφεληθούν από τα ακόλουθα: κατάστημα, γκαράζ. Διαθεσιμότητα πλήρους ή μερικής φινίρισμα
Ανήκουν στο Μαυροβούνιο ή το Μαυροβούνιο στο κέντρο της Μεσογείου. Βρίσκεται στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, στο κεντρικό τμήμα της Βαλκανικής χερσονήσου και στη νότια ακτή της Αδριατικής Θάλασσας ..

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB