Πώληση Γκαρσονιέρα, Przno, Budva Riviera, Μαυροβούνιο, -

Πώληση - Cod. 36675

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4

Α4-447. Ένα διαμέρισμα προς πώληση στο Przno, Budva Riviera, Μαυροβούνιο. Καλαίσθητο διαμέρισμα σε ένα συγκρότημα κατοικιών σε ένα ήσυχο χωριό Przno. Υπάρχει ένα διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο ενός τετραώροφου κτιρίου. Η συνολική έκταση είναι 46 τ.μ.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους, βεράντα με μερική θέα στη θάλασσα και θέα στο πράσινο πευκοδάσος. Βγείτε στη βεράντα από το καθιστικό. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο.
Το διαμέρισμα είναι εξαιρετικό τόσο για όλο το χρόνο διαβίωσης όσο και για ενοικίαση.
Απόσταση από τη θάλασσα 400 μέτρα

Σχετικά με το συγκρότημα

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες περιοχές της Budva Riviera - του χωριού Przno. Πρόκειται για ένα ήσυχο μεσογειακό λιμάνι, όπου τα γαλανά, κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής περιβάλλεται από μαγευτικά αειθαλή βουνά και ο αέρας είναι κορεσμένος με το άρωμα των τριαντάφυλλων, των ολενδρών, των μπουκαμβίλιων και της άλλης μεσογειακής βλάστησης. Κατά μήκος της ακτής υπάρχουν άνετα παλιά πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμοσκεπείς στέγες και πολυάριθμα καφέ και εστιατόρια όλο το χρόνο. Ο απρόσκοπτος ρυθμός της ζωής στο Μαυροβούνιο και το ήπιο νότιο κλίμα δημιουργούν τις βέλτιστες συνθήκες για ξεκούραση και χαλάρωση.
Για πολλούς Ευρωπαίους τουρίστες, το Przno έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών. 15 λεπτά με τα πόδια από το αξιομνημόνευτο πάρκο του Milocer, πέρα από τις παραλίες του βασιλιά και της βασίλισσας, και πηγαίνετε στο νησί του Αγίου Στεφάνου - το πιο διάσημο σύμβολο του Μαυροβουνίου. Εδώ από τη δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα άρχισαν να έρχονται παγκόσμιες προσωπικότητες όπως η Σοφία Λόρεν και η Ελισάβετ Τέιλορ και η κυρία Ντιάνα και ο Πρίγκηπας Τσαρλς πέρασαν εδώ το μήνα του μέλιτος.

Ο δρόμος προς το συγκρότημα από το αεροδρόμιο Tivat θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά, και από το αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα - 40 λεπτά. Στη θάλασσα 300 μέτρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Red Feniks Montenegro
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB