Πώληση Βίλα, Prcanj, Kotor, Μαυροβούνιο, Prčanj 3

Πώληση - Cod. 33674

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Η καθαρή επιφάνεια της οικίας είναι περίπου 300 m2. Το υπόγειο είναι σχετικά μικρό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε ως κελάρι κρασιού. Το σχέδιο περιλαμβάνει μεγάλο σαλόνι, τεράστιο χώρο κουζίνας με 2 αποθηκευτικούς χώρους και μπάνιο, γκαράζ και αποθήκη που χρησιμοποιήθηκε για αξεσουάρ σκαφών. Η πρώτη ιστορία περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, μπάνιο και βιβλιοθήκη. Η δεύτερη ιστορία βρίσκεται στο τμήμα του σπιτιού που κατοικήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως δεν έχει πραγματικό σκοπό αλλά εξυπηρετείται μόνο ως επικοινωνία στην ταράτσα. Το αστικοποιημένο οικόπεδο γύρω από το σπίτι, 1000 m2, οργανώθηκε και κατασκευάστηκε ως εξωτερικό καθιστικό με βεράντες, πλακόστρωτα μονοπάτια, σκάλες, 5 πηγάδια γλυκού νερού, με πολλά διαφορετικά είδη φρούτων. Δεδομένου ότι η αποβάθρα μπροστά από το σπίτι ανήκει επίσης στην οικογένεια, είναι δυνατή η απόκτηση ιδιωτικής θέσης. Στα συνημμένα αρχεία διαβιβάζω το κτηματολόγιο (αγροτεμάχια 844, 845/1 και 845/2), το σχέδιο αστικής ανάπτυξης του Prčanj (DUP του Prcanj) και το List nepokretnosti (Τίτλος πράξης). Είναι δυνατό να βλέπετε το ακίνητο οποιαδήποτε στιγμή.
Η τιμή του ακινήτου είναι 900 000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων Veneque και Biedermeier, καθώς και ζωγραφικής (Arthur Verona και άλλοι)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB