Πώληση Βίλα, Dobra Voda, Bar, Μαυροβούνιο, Dobra Voda (Zaljevo)

Πώληση - Cod. 37362

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 270 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Η πολυτελής βίλα 270 m2 με 3 θέσεις στάθμευσης χτίστηκε σε οικόπεδο 380 m2 και αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, 4 υπνοδωμάτια, 1 αμερικάνικη γκαρνταρόμπα, 3 μπάνια, 2 μεγάλες βεράντες και μία μικρή.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση, τζάκι, κάμερες και συναγερμό. Κάθε δωμάτιο προσφέρει φανταστική θέα στη θάλασσα και σε ολόκληρο το μπαρ. Απόσταση από τη θάλασσα 2 km και το κέντρο του Bar, αυτό το αντικείμενο απέχει μόλις 600 μέτρα από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην πόλη του Bar. Στο οικόπεδο προτείνεται το όνομα του χώρου και η κατασκευή πισίνας.
Η ταράτσα του κτιρίου προσφέρει ιδιαίτερη θέα σε ολόκληρη την πόλη, το λιμάνι και τη θάλασσα. Ιδανικό για ηλιοθεραπεία, ξεκούραση, μπάρμπεκιου, οργάνωση οικογενειακών γιορτών και άλλα παρόμοια.
Όλο το κτίριο κατασκευάστηκε με ποιοτικά και ελεγμένα υλικά σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επείγουσα πώληση λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB