Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Kruče, Ulcinj, Μαυροβούνιο, Izvorska bb

Πώληση - Cod. 29562

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 3

Το σπίτι βρίσκεται σε 300m2 του site (12m x 25m) και είναι 40m μακριά από την ακτή. Η θέα στη θάλασσα είναι μαγευτική. Ένα συνολικό μέγεθος του σπιτιού είναι 177m2 συν επιπλέον 150m2 μπαλκόνι. Νέα ασφαλτοστρωμένος δρόμος οδηγεί σε αυτό.
Χτίστηκε με σκοπό ενός σπιτιού ανάπαυσης για διακοπές και ενοικίαση. Η ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά το κλίμα, δόθηκε στη θέση του μεγάλου μπαλκόνια.

Οι φοίνικες και κυπαρίσσια που φυτεύτηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου, η μπροστινή βεράντα καλύπτεται με μια τεράστια συκιά και στην πίσω αυλή η σκιά σχηματίζεται από αμπέλου, μαζί με τα δέντρα του λεμονιού, πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, Ιαπωνικά μήλο και την αφθονία των λουλουδιών.

Το σπίτι έχει ισόγειο 120μ2 (4 δωμάτια, τραπεζαρία, κουζίνα με ενσωματωμένο τραπεζαρία, 2 μπάνια και ένα κατάστημα). Ο πρώτος όροφος προορίζεται για ενοικίαση και αποτελείται από 3 διαμερίσματα 57m2 σε μέγεθος και με σκιερό μπαλκόνι 60μ2 στο συνολικό μέγεθος. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα δωμάτιο, μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και την πόρτα στο μπαλκόνι.
Ο δεύτερος όροφος, με ορισμένες επενδύσεις, προσφέρει τις δυνατότητες αναβάθμισης και την οικοδόμηση του ζωτικού χώρου πάνω από 90m2. Το μπαλκόνι των 32m2 είναι ήδη ενσωματωμένο.
Εκτός από όλα αυτά, υπάρχει ένα γκαράζ των 20m2, ένα κατάστημα των 10m2 και μια δεξαμενή των 20m3.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB